Hirdetés

hazivizmu.lap.hu / Házivízmű kiegészítők, tartályok

Házivízmű kiegészítők, tartályok

Elpumps házivízmű tartály

Hidrofor tartályok

Kapcsolóórák Webshop

Nyomáskapcsoló

Nyomáskapcsoló, nyomásmérő óra, flexi cső, úszókapcsoló, idom, frekvenciaváltó, áramláskapcsoló, szárazon futás elleni védelem

Hidrofór és használati melegvíz tratályok.

Szivattyú, házivízmű szervízek

Ez a lap abban kíván segíteni, hogy az öntözőrendszer telepítése és a kertépítés ne legyen rémálom. Az öntözőrendszer és a kertépítés tévhiteinek az eloszlatása. Referencia képek és termék képek bemutatása és az öntözőrendszer pontos leírása. Öntözőrendsz

Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom.

Cégünk többfajta medence forgalmazásával foglalkozik illetve különféle kiegészítőkkel, medence fedéssel. Pl.: Kerámia medencék, fóliás medencék, acélfalú medencék, medence takarók, medence fűtés, szolár zuhanyok, valamint különböző wellness termékek, pl. vízágyak, pezsgőfürdők, stb. Cégünk az osztrák minőséget és precizitást tükrözi!

Bozsik Viktor kertépítő és okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Szeretek kertet építeni, öntözőrendszert telepíteni és tudok is. Tizenhat éve telepítek öntözőrendszereket és tartom karban azokat. Több száz öntözőt telepítettem már egész Pest megyében. Az öntözőrendszerek.hu oldalamon nem csak az öntözőrendszerek témájában de a kertépítés területén is hasznos információkat talál.

1995 óta gyártunk műanyag tartályokat, és átemelőaknákat ipari és lakossági ügyfeleink egyedi igényei alapján - szennyvízhez, esővízhez, ivóvízhez, tüzivízhez és még sok más területre. Ezenkívül készítünk utólagos burkolatokat, bevonatokat medencékhez, tározókhoz valamint járműipari csomag és rakterekhez. A termékeink különösen robosztus kialakításúak és ÉMI engedéllyel rendelkeznek.

Garanciális javítást végzünk ALKO, GÜDE, Gardena, Neptun termékeknél, Garanciális időn túli, fizetős javítást tudunk végezni márkafüggetlenül bármilyen házivízművön. Hatalmas választékunk van új alkatrészekből, komplett motorok, nyomáskapcsolók, gumimembránok. Lehetőség van olcsóbb megoldásra is bontott alkatrészekből is széles palettát tudunk biztosítani. Nagyméretű, nehéz gépek esetén helyszíni

Egyedi méretben készítünk már meglévő vagy épülő ciszternákba és emésztőkbe helyezhető esővízgyűjtő tartályokat. Rugalmasan méretezhető esővízgyűjtő tartályainkra 10 év garanciát vállalunk (élettartamuk ennél jóval hosszabb, 15-20 év). Tartályainkkal az esővízgyűjtő rendszer költségei és megtérülési ideje közel a felére csökkenthető!

Házi vízmű alkatrészek, tartályok

HirdetésHúsdaráló

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Házivízmű kiegészítők, tartályok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés